Rosacea kräm

Rosacea kräm som är helt fri från kortison och istället innehåller flera naturliga ämnen. Ett av dessa är aloe vera som har en, flera hundra år, lång historia som medicinalväxt. Den har använts mot flera problem både på och under huden för såväl inflammationer som eksem för att nämna några. Ämnet har kommit tillbaka i modern tid då vi allt mer försöker undvika starka ämnen till förmån för de naturliga. Att kunna vara bra vid inflammationer är en stor fördel eftersom rosacea beror på en inflammation. Men aloe vera har också en annan fördel, nämligen att den ger huden stora mängder fukt. Helt naturlig fukt som tas upp av huden.

Krämen innehåller även chiafrö olja och scheasmör även de har mycket goda egenskaper för huden. Eftersom detta är en mild kräm och därför utformad som en ansiktskräm.

Rosacea kräm i form av ansiktskräm

Med en rosacea kräm som är producerad på ett sätt att den är en ansiktskräm har man förenklat en hel del. Eftersom den kan användas som en ansiktskräm tillför den huden sina ämnen med ett jämt flöde under hela dagen. Det är en klar fördel eftersom tillförande av annan kräm då och då kan framkalla att besvären från rosacea går i vågor. Och det är precis vad man vill undvika när man har rosacea. När besvären går i vågor, eller skov om man vill använda mer korrekta termer, kan det bli svårt att lugna ner besvären på lång sikt. För det är precis det man bör sträva efter, att hålla rosacea så lugn som möjligt både nu och på lång sikt.

rosacea kräm

Rosacea beror på en inflammation i huden som dessvärre är kronisk. Eftersom det är en kronisk inflammation får man inrikta sig på att hålla sin rosacea så lugn som möjligt och därmed reducera den.

Denna rosacea kräm kan hjälpa din hy att få ett långsiktigt resultat.

 

 

Aloe Vera produkter

Ansiktskräm

 

Mest lästa artiklar

Gilla oss

Gilla oss på facebook och få rabattkod inom hudvård till din inkorg på FB!

(Visar antalet gånger du klickat)

Nyhetsbrev